A C C E S S  B A R S  C L A S S E S

Wil je niet alleen zelf je horizon verbreden met het ontvangen van The Bars, maar dit ook aan anderen door kunnen geven?
Hoe zou het zijn als je deze rust en ruimte zou kunnen verspreiden?
Voor mij een absoluut onmisbare tool in mijn leven.

Het liefst versier ik iedere week iemand om mee uit te wisselen 🙂
​Doe een training en wordt zelf gecertificeerd Bars behandelaar!
​Ook uitermate geschikt voor alternatief therapeuten als uitbreiding van het huidige werk.

Kijk in evenementen voor geplande classes of maak een afspraak voor een privé class.

De bars was voor mij een echte eyeopener en ik was daarom ook erg enthousiast om de workshop te gaan volgen. De setting van de workshop was heel relaxt en ongedwongen en door de expertise van Saskia kon ik na afloop direct zelf aan de gang om bars te gaan geven. Absolute aanrader!
Saskia dank je wel!!

Ik heb nog lekker na gestuiterd van vrijdag heerlijk. Zoveel meer space. En ik merk gelijk verandering door mijn space weten mensen mij te vinden. Ik heb vandaag zelfs al iemand een bars sessie gegeven, hwhnbdd?✨✨

Ik kijk met heel veel plezier en vervuld met geluk terug op de sessie BARS met en bij jou. In de schaarse vrije tijd surf ik vanalles over Acces Consciousness en dat is zoo inspirerend. Nogmaals hartelijk dank voor de uitstekende, gepassioneerde, professionele training.

X