ACCESS CONSCIOUSNESS®

“What if YOU being YOU is the change this world requires?”

Dain Heer, Access Consciousness®

“Consciousness includes everything and judges nothing”

Gary Douglas, Access Consciousness®

 

Naast deze yoga teacher ben ik fulltime aan het werk als Access Consciousness Facilitator. Wat dat precies inhoud is wellicht niet makkelijk en kort te omschrijven, maar ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijk website als je daar in geïnteresseerd bent.

Het doel van Access consciousness is meer bewustzijn in de wereld creëren. Bewustzijn is het vermogen om in elk moment van je leven aanwezig te zijn, zonder oordeel over jezelf of over anderen. Hoe vaak ben jij in oordeel gegaan over anderen of jezelf?

Bewustzijn geeft je de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat jij in je leven verlangt. Voor mij is het MAGIE en zonder deze MAGIE weet ik, dat ik er niet meer geweest zou zijn. Ik zie je graag aan de andere kant!

 X