Afgelopen 2 weken bracht ik door in het prachtige Thailand✨

Toen een van mijn Thaise vrienden aangaf dat hij het geen goed idee vond om vanuit Koh Samui naar het naast gelegen eiland te brengen, werd het spannend in mijn lijf.
Er was een Orkaan voorspeld en ook al sprak daar nog niemand over het was toch wel de moeite om te luisteren.
Het universum spreekt in alle talen door elk middel.
Later kwam er inderdaad in het nieuws dat duizenden toeristen vast zaten op Koh Pagnan en er dus niet vanaf konden terwijl er heftige storm met windstoten van 142 KM/uur werden voorspeld.

Ik moet toegeven dat aanwezig blijven en niet in de angst schieten toch wel een uitdaging bleek te zijn. Het was makkelijk om over te geven aan gevoelens van stress en het verliezen van controle (dat we eigenlijk nooit echt hebben), zelfs als het niet eens echt jouw gevoelens en gedachten zijn.

Ik bleef vragen zetten. Ik bleef aanwezig en mezelf verruimen. Ik bleef alle bijdragen ontvangen en toen…

Op een bepaald moment kwam er een mega bewust zijn tot me!
Ik kies bij te dragen aan de aarde elke dag and nodig andere mensen dit ook te doen. DE AARDE ZAL ME GEEN PIJN DOEN!
Het waarnemen van die energie maakte me emotioneel…niet van verdriet maar van erkenning. Zoveel dankbaarheid voor de mogelijkheden in mijn realiteit, voorbij aan deze realiteit.

Uiteindelijk nam de kracht van de storm af…
Ja het is nat en ja het waait hard en ja er is HEEL VEEL water…maar we zijn veilig en het is veranderd…Komt dat nu omdat wij en iedereen bijdroeg? Komt het nu omdat de aarde ons echt nooit pijn zou doen terwijl we kiezen voor bewust zijn? Komt het omdat we MAGIC zijn en alles kunnen veranderen voorbij aan deze realiteit?
Wat weet jij?
Ik weet wat ik weet en zelfs wanneer ik dat typ springen de tranen in mijn ogen.

Welke realiteit is mogelijk in verbinding met de aarde voorbij aan alles wat je tot nu toe voor mogelijk had gehouden?

Lieve kus
Saskia

X