T H E  M A G I C  O F  C R E A T I N G  S P A C E

De MAGIE van het creeëren van RUIMTE…

Een van de dingen waar ik het meest door gepassioneerd ben is foor het creëren van RUIMTE… De afgelopen jaren heeft zich dat ontwikkeld en ontvouwen in mijn wereld wereld. Vaak denken we dat we RUST nodig hebben, maar eigenlijk is het ruimte. Door de combinatie van de Yoga Technieken en de Tools van Access Consciousness faciliteer ik je naar meer ruimte in je LIJF en daardoor ook in je LEVEN.

Ik hou van eenvoud, makkelijk en vooral niet gecompliceerde uitleg. Alles is energie en alles is met elkaar verbonden. We bestaan uit triljoenen moleculen die op hun beurt elk afzonderlijk verbonden zijn met het kwantumveld (Unversele wet van ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN). Yoga is een trend, Yoga is groeiend, Yoga heeft wereldheid ontelbare interpretaties, uitleggen en vooral veel moeilijke woorden. Het doel in mijn oegen is om ruimte te maken in je lichaam, tussen al die triljoenen moleculen, zodat energy vrij kan bewegen en iedereen aangesloten kan zijn op die overvloedige stroom van het universum en we dus allemaal een leven kunnen creeëren vol RUIMTE, GEMAK en PLEZIER.

Nu kun je hier een combinatie van maken en zo werd mijn magische class geboren! Door levens heen (en als je niet in voorgaande levens geloofd vanaf je geboorte) worden er ontzettend veel moleculen aangetast om vrij te kunnen bewegen en ontvangen. Niet alleen met eten, verzuring en dus veroudering (dat allemaal maar ideeen zijn van deze realiteit), maar vooral energetisch. Trauma’s teleurstellingen voorkomen uit verwachtingen en oordelen van onszelf maar ook die andere op ons projectren. Allemaal miniscule monstertjes die zorgen dat er blokkaded ontstaan tot het onvangen van oneindige MOGELIJKHEDEN!

De Lichaamsprocessen van Access ondersteunen het lichaam deze te laten oplossen, verdwijnen, helen. De natuurlijke ruimte in je lichaam wordt hersteld, waarin alles mogelijk is! Er ontstaat een diepe rust waarin herinneringen en blokkades, die niet meer werken voor het lichaam, kunnen worden losgelaten.

Je bent van harte welkom. Geen ervaring nodig in Yoga of Access, alleen interesse in bovenstaande is verreist ;-)!

Ben je klaar voor een deepdive in wat RUIMTE voor jou betekend?

Schrijf je in voor een van onze dag workshop OF het eerste 2,5 daagse retreat in het midden van Nederland inclusief overnachting.
Een echt uitje voor jezelf en je lichaam!

✨Gisteren een hele leerzame dag gehad bij Saskia van PixieMagicYoga! Nog voor mijn hoofd kon begrijpen waarom voelde ik al dat ik erbij wilde zijn. Wat een fijne bijdrage was dit voor mij en heb ik zoveel meer ruimte in mijn lichaam, mijn energy en mijn ruimte op deze dag. Ik heb gevraagd om deze ruimte en om het te laten verschijnen in mijn leven en het verscheen nog leuker dan dat ik met mijn hoofd had kunnen bedenken. Ik kan niet wachten totdat ik dit zelf weer mag verder geven. Dankjewel lieve Saskia voor de MAGIC.

✨Wow de Magic of Creating Space was Awesome! Wat een heerlijke dag vol met ruimte in de meest brede zin van het woord. Onder de bezielende en magische bege(leiding) van Saskia.

X