V E R B A L E  C L E A R I N G S  &  B O D Y  P R O C E S S E N

Hoe wordt het nog beter dan dit?
Wat is er nog meer mogelijk?

Deze en nog veel meer vragen kun je stellen om het universum uit te nodigen jou meer mogelijkheden
te laten verkennen voorbij aan ALLES wat jij dacht dat mogelijk zou zijn.

Daarnaast kunnen we door middel van verbale clearings alles wat jou beperkt en zwaarder maakt in jouw leven vanuit de wortel “clearen”.

L I C H A A M S P R O C E S S E N

“The body is the key to all possibilities”
Gary Douglas

Er zijn inmiddels meer dan 60 lichaamsprocessen binnen Access Consciousness™
die het lichaam de kans geven om zijn zelfherstellend vermogen aan te spreken.

Deze hands-on lichaamsprocessen creëren meer ruimte tussen de moleculen in het lichaam.
Door de dynamische verschuiving van energie in het lichaam creëer je de mogelijkheid om los te komen van spanning, weerstand en ongemak.

It’s MAGIC!

Met zachte aanrakingen worden deze behandelingen uitgevoerd. Het proces mag op de huid of op de kleding gegeven worden.
Aanvankelijk van wat jouw vraag is of wat de energie van je lichaam weergeeft wordt bepaald welk lichaamsproces voor jou een bijdrage kan zijn.

 

Ik ben bij Saskia gekomen omdat zij voelde dat het met mijn niet helemaal lekker ging. Op de vraag hoe ben jij? Antwoorde ik goed. Zo heel goed ging het niet. Ik voelde me geraakt, huilerig. Het lastig te omschrijven. Het was een gevoel waarmee ik van jongs af aan al bekend was. Iets wat ik negeerde. Saskia voelde dit haarfijn aan een stelde mij vragen als, is het van jou, ben je alleen, wat kan ik aan jou bijdragen? Al snel kwam naar boven dat het connectiepunten met het verleden betrof, projecties van de mensen om mij heen, entiteiten en demonen. Met verschillende clearings werd al ruimte geschept. De projecties waren op mijn maag en keel gaan zitten. Met energie behandelingen ging het zware gevoel op deze plekken weg. Nog niet alles was in orde. Toen vond Saskia een plek op mijn rug waar ik regelmatig pijnklachten heb. Een plek die mijn fysiotherapeut altijd oversloeg. Met hulp van Saskia ben ik erachter gekomen dat ik veel van mijn moeder heb overgenomen en dat dit net op die plek op mijn rug is gaan vastzitten. Saskia heeft dit met een bodyproces (BMM) behandeld en mij ondertussen begeleid met het vergroten van mijn ruimte en om vanuit die ruimte contact te maken met mijn ouders. Saskia heeft 1,5 uur aan en met mij gewerkt en ’s ochtends voelde ik mij veel lichter. De energie stroomt weer door mijn lichaam en mijn rug. Daarnaast herken ik nu wanneer ik terug ga naar mijn connectiepunten en te kiezen om hier voorbij te stappen om vol in mijn kracht te staan. Ook met de vraag “is het van mij”? ben ik erg geholpen. Saskia bedankt voor deze reis in bewustwording.

X