Lieve jij, Het Universum is so elegant… De timing van bewustzijn is ongekend… Na 3 heerlijke dagen in Boedapest zit ik in het vliegtuig naar huis. Tijdens mijn Certified Facilitator training in Costa Rica kocht ik zonder nadenken 30 dagen Energy Pulls van Christel Crawford. Niet de tijd nemen om ze op mijn telefoon te zetten, bleven ze een tijdje ongeopend totdat ze vrijdag bleven roepen en voordat ik de deur uitging ik ze nog even snel op mijn telefoon heb gezet. In het vliegtuig was het moment, ik ging beginnen met Dag 1 (zo hebben we het immer geleerd) dacht ik. Hahaha. De titels hadden geen dagen en het was onmogelijk dag 1 te vinden. Dus na 2 minuten bedacht ik me…wat als ik gewoon ergens begin en het universum en zijn elegancy weet welke nu de grootste bijdrage is. Enkele minuten later stromen de tranen over mijn wangen…tijdens dag 16. What if you don’t need reference points for what you know hoor ik  Christel zeggen! What would it take for you to be the authority of what you know, regardless wether it is relevant for anybody else as long as it is relevant for you? Dit is PRECIES waar ik tegen aanloop in mijn wereld. Er komen zoveel dingen mijn mond en hoofd uit, zoveel ideeën en telkens is er dat stemmentje dat zegt, is dit waar? Is dit Goed? Is dit de bedoeling? Moet ik goedkeuring vragen? Een van de dingen die ik me steeds afvraag bij elke call of een class doe is: Wat zouden de Big names hiervan vinden (met andere woorden mensen die meer weten dan mij?). And WOW wat veranderd er nu als ik (en misschien ook jij ;-)) dit zou loslaten? Wat kies je niet omdat je besloten hebt dat het te raar en te eng is? Wat weet jij? Dat als je welwillend was het in de wereld te brengen op jouw unieke manier het een hele nieuwe realiteit creëert? En neeeeeee er zijn geen referentie punten, want het is nog niet in de wereld! JIJ BENT HIER OM HET DAAR TE BRENGEN! Als als jij je eigen Unieke ik zou zijn en precies zou doen waarvoor je in deze wereld bent? Een van de vragen die ik tijdens mijn foundation meerdere malen stelde was? Wat weet jij? Dat niemand weet, dat als je welwillend zou zijn het te weten, het een totale andere wereld zou creëren? Vol met meer Plezier Gemak en Overvloed dan jij voor mogelijk had gehouden. Wat zijn jouw woorden? Wat is jou bijdrage? Wat is jouw energy? Are you willing to be an authority of your reality and in the world that creates more consciousness? With love, Saskia
X